Home | ClubshirtActie

Spaar nu actiezegels bij jouw favoriete supermarkt, voor je eigen clubshirt met jouw naam en nummer erop!

Spelregels

Bij elke € 10,-- aan boodschappen in de Albert Heijn v.d. Ven-winkel in Mill krijgt u een spaarzegel van de ClubshirtActie. Met 15 ClubShirtActie spaarzegels is uw spaarkaart vol. De volle spaarkaart kunt u met bijbetaling van € 14,95 inleveren bij de servicebalie. Daar ontvangt u een inlogcard met een unieke code, waarmee u op deze website uw eigen clubshirt met naam en nummer kunt bestellen. Na het invullen van de unieke code op de website kunt u aangeven welk clubshirt in welke maat en met welke naam/nummer u gemaakt wilt hebben. LET OP: alleen voor- of achternaam is mogelijk (1 regel te gebruiken). Zodra het clubshirt klaar is, wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gebracht en kunt u het clubshirt afhalen bij de Albert Heijn v.d. Ven-winkel in Mill.

 

Duur van de Actie

Deze actie duurt van 9 september t/m 20 oktober 2019.
Het bestellen van het clubshirt/inleveren volle spaarkaarten kan tot uiterlijk 3 november 2019.

 

Spelregels

De spaarkaart is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/acties.
Familieleden mogen meesparen, maar krijgen slechts zegels op vertoon van de spaarkaart.

 

Actievoorwaarden

De ClubShirtActie spaarzegels worden niet verstrekt bij tabak, geneesmiddelen, postzegels en statiegeld.

Albert Heijn en WLM Sport behouden zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en de actie voortijdig te beëindigen.

Alleen volle spaarkaarten met daarop 15 originele ClubShirtActie spaarzegels en de betaling van € 14,95 geven recht op een inlogcard met unieke code om uw eigen clubshirt op de website te kunnen bestellen.

Op de bestelde maat en kleur shirt kan niet worden gereclameerd.

 

Vul hier je code in: